Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 3
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 3 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 3 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het
Interne communicatie verbeteren – 6 aandachtspunten Het grootste probleem in communicatie is de illusie dat het heeft
Serveren – wat is de juiste catering setup voor uw evenement? Tijdens de uitvoering van een evenement
Trends binnen catering & events – Hoe voert u ze uit? Er zijn veel trends binnen
Waarom vis ook een seizoensproduct is Het is algemeen bekend welke groente wel en niet verkocht kunnen
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 2 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het
Voedingswaarden – Wat kiest u om bij te houden? Wanneer u als cateraar of evenementenlocatie voorverpakte producten
Voorschotnota als schadeloosstelling kan berekend worden met 0% btw Wanneer u een voorschotnota verstuurt naar een klant,
Verandering – Hoe neemt u uw medewerkers daarin mee? Implementeren is niet alleen een verandering aanbrengen in
Voedselverspilling reductie – nog meer baanbrekende initiatieven Een paar weken geleden hebben wij 15 baanbrekende initiatieven omtrent