Maak kennis met Margriet Verkuijlen


Voor onze nieuwe implementatie consultant kent de catering wereld geen geheimen. Jarenlang werkte ze bij Van Zoggel Catering mét onze EasyParty oplossing. Tot ze samen met haar gezin haar droom achternaging en voor twee jaar naar Aruba emigreerde. Nu ze terug in Nederland is belandde ze toch weer in wereld van de cateraars: welkom bij EasyParty Margriet!

Margriet vertelt verder:

Haha ja, de catering en ik blijken goed bij elkaar te passen. Na de hogere hotelschool ben ik bij Van Zoggel Catering terecht gekomen. Daar heb ik een kleine 10 jaar met heel veel plezier gewerkt en heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met EasyParty. Ik was bij de implementatie betrokken en vond het toen al leuk om te zien wat het systeem voor ons kon betekenen. Van allemaal losse Excel-sheets naar een programma waar alles inpast. Dat was echt een belangrijke vooruitgang.

Maar ik weet ook nog dat de implementatie een best wel pittig traject was. Ga er maar aan staan, met je hele bedrijf op een andere manier werken dan dat je gewend bent. Juist die uitdaging vond ik heel leuk, zeker ook omdat ik zag wat voor impact het ging hebben.

“Voor een korte periode emigreren
naar Aruba, dat was onze droom”

Na de implementatie werd het werken misschien zelfs nóg leuker. Maar ergens knaagde een droom: voor korte tijd emigreren naar Aruba. Samen met het gezin zijn we onze droom achterna gegaan. We hebben op Aruba echt een geweldige tijd gehad. Die mooie momenten in Aruba, pakt niemand meer van ons af. Natuurlijk zijn er ook dingen die je mist, maar ik zou iedereen die erover twijfelt aanraden om het te doen. Het is het meer dan waard.

Tijdens mijn verblijf in Aruba, heb ik nooit aan EasyParty gedacht. Wel heel grappig dat het heel snel weer op mijn pad kwam toen ik terug in Nederland kwam. Het moest zo zijn denk ik.  Mijn eerste maand bij EasyParty heb ik er nu opzitten. Het deel vanuit de cateraar van EasyParty ken ik natuurlijk, maar de software kant is voor mij totaal onbekend. Dus dat is nog even zoeken. Maar als ik mijn collega Joyce mag geloven is dat een kwestie van tijd. Dus dat komt helemaal goed.

“Het begin is veelbelovend!”

Ik hoop dat de komende periode net zo is als de start, vol met energie en leuke momenten. Hopelijk kan ik binnenkort mijn eerste training geven. Dat lijkt me echt heel leuk. Ik kan niet wachten!

Margriet Verkuijlen