Zo bereken je automatisch je voedingswaarden als cateraar Transparantie over voeding wordt steeds belangrijker. Klanten willen weten wat ze eten, en ook bij catering en evenementen is er steeds meer vraag naar inzicht in voedingswaarden. Maar als cateraar he... Interne communicatie 12 mrt. 2025
Al acht jaar: EasyParty met Joost Heb je een vraag over EasyParty? Dan weet Joost het antwoord. Al meer dan acht jaar ontwikkelt onze wandelende EasyParty encyclopedie aan de catering- en evenementen software. Toch twijfelde Tim en De... Algemeen 9 jan. 2025
Hoe ga jij jouw catering doelen behalen in 2025? Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Hoe ga jij in 2025 betere resultaten behalen? Efficiënter werken door te automatiseren is dé sleutel tot succes. Verbeteren van processen Breng je processen helder in ka... Algemeen 8 jan. 2025
Nooit meer misgrijpen op je materialen met EasyParty Een van de grootste irritaties als cateraar: materiaalbeheer. Ben je net lekker bezig met het voorbereiden van een evenement, blijken er weer een aantal materialen te ontbreken in het magazijn. Hup, s... Voorraadbeheer 21 nov. 2024
Zo voorkom je foodwaste bij jouw evenementen Als cateraar zal het je niet ontgaan zijn: de inkoopkosten worden steeds hoger en het minimaliseren van foodwaste is daarmee nóg belangrijker geworden. Want alles wat je niet verspilt, blijft natuurli... Food Waste / Voedselverspilling 12 jun. 2024
Terugblikken met Bart en Peter op 20 jaar EasyParty In een ver verleden begonnen oprichters Bart en Peter met het ontwikkelen van een softwareprogramma voor een van de grootste cateraars van het land, Hutten. Wat ze toen nog niet wisten is dat ze de ba... 12 jun. 2024
Maak kennis met Margriet Verkuijlen Voor onze nieuwe implementatie consultant kent de catering wereld geen geheimen. Jarenlang werkte ze bij Van Zoggel Catering mét onze EasyParty oplossing. Tot ze samen met haar gezin haar droom achter... Algemeen 22 mrt. 2024
Zelfsturing stimuleren door meer verantwoordelijkheid Zelfsturing en dus de verantwoordelijkheid delen met jouw medewerkers is een gewin voor vele bedrijven. Dit zorgt er namelijk voor dat de medewerkers meer zelf organiseren. Wat resulteert in een flexi... Interne communicatie 8 mei 2023
Sneller picklijsten maken door pakketten Tijdens de voorbereiding van evenementen gaat veel tijd verloren met het maken van lijsten; laadlijsten, keukenbonnen, tellijsten etc. Dit kunt je verminderen door het samenstellen van standaard pakke... Algemeen Draaiboek Operationeel 1 mei 2023
Contactmomenten vastleggen om de externe communicatie te verbeteren Onder contactmomenten verstaan we alle vormen van contact met een (potentiële) klant. Denken aan telefonisch contact, mailcontact of face-to-face contact. Het hebben van effectief contact met (potenti... Interne communicatie 25 apr. 2023
Jouw organisatie uitbreiden of toch niet? Of jouw bedrijf nu snel groeit of langzaam, er komt een moment waarop je moet gaan bepalen of je gaat uitbreiden of toch niet. Het uitbreiden van een bedrijf kent voordelen maar ook nadelen. U heeft z... Automatiseren Implementatie Interne communicatie Operationeel 13 apr. 2023
Bezettingsgraad – De 5 meest gemaakte fouten Met jouw bezettingsgraad meet je de mate waarin jouw locatie verhuurd wordt aan een betalende gast. Door de bezettingsgraad van jouw ruimtes te meten en te monitoren, kun je tot verrassende inzichten ... Bezettingsgraad 22 mrt. 2023