12 tips voor het bedenken van nieuwe gerechten
12 tips voor het bedenken van nieuwe gerechtenAls cateraar ben je continu bezig met het bedenken van nieuwe
12 tips voor het bedenken van nieuwe gerechtenAls cateraar ben je continu bezig met het bedenken van nieuwe
Trends: verandering van spijs doet etenDankzij het internet is de wereld nog nooit zo dynamisch geweest als dat
Automatiseren: wie gaat het systeem implementeren?Automatiseren is een term die vaak wordt gebruikt om te refereren naar het
Personeelsverloop – Hoe verlaag je dit? Een hoog personeelsverloop heeft duidelijke voor- en nadelen. Nieuwe medewerkers brengen
Klantervaringen beheren via meerdere kanalen De ervaringen van je klanten vinden niet alleen plaats op het moment van
Verantwoordelijkheid zorgt voor efficiëntere Interne Communicatie Efficiënte interne communicatie valt en staat met hoe medewerkers de
24 KPI’s specifiek voor cateraars en evenementenlocaties Als bedrijf met een commercieel doel wil je meer omzet
Offertes – 13 tips voor het versturen van offertes De manier waarop offertes worden verstuurd kan veel
Kostenbesparing met servetten Wij horen je al denken, “hoe kan ik kosten besparen met servetten?” Nou dat
Informatiestromen – Optimaliseren voor meer grip op de communicatie Efficiëntie, tevreden klanten en kostenbesparing zijn allemaal afhankelijk