EasyParty Catering & Event Management Software Navigation
  • Nieuws & Artikelen
    • Allergenen
    • Administratie
    • Automatiseren
    • Bezettingsgraad
    • BTW
    • Draaiboek
    • Food Waste
    • Implementatie
    • Interne communicatie
    • Keuken
    • Leverbetrouwbaarheid
    • Marketing en Sales
    • Offerte
    • Operatie
    • Trends
    • Voedingswaarden
    • Voorraadbeheer
  • Modules
    • CRM
    • Documenten
    • Administratiemodule
    • Evenementplanning
    • Keuken
    • Magazijn
    • Planning
    • Portaal
    • Webshop
  • Tarieven
  • Referenties
  • Voordelen
  • Vacatures
  • Support
    • Hulp op afstand
    • Database toegang
  • Search
  • Nieuws & Artikelen
    • Allergenen
    • Administratie
    • Automatiseren
    • Bezettingsgraad
    • BTW
    • Draaiboek
    • Food Waste
    • Implementatie
    • Interne communicatie
    • Keuken
    • Leverbetrouwbaarheid
    • Marketing en Sales
    • Offerte
    • Operatie
    • Trends
    • Voedingswaarden
    • Voorraadbeheer
  • Modules
    • CRM
    • Documenten
    • Administratiemodule
    • Evenementplanning
    • Keuken
    • Magazijn
    • Planning
    • Portaal
    • Webshop
  • Tarieven
  • Referenties
  • Voordelen
  • Vacatures
  • Support
    • Hulp op afstand
    • Database toegang
  • Search
Home Nieuws & Artikelen
zelfsturing

Zelfsturing stimuleren door meer verantwoordelijkheid

Zelfsturing en dus de verantwoordelijkheid delen met uw medewerkers is een gewin voor vele bedrijven. Dit zorgt er namelijk voor ...
Read More
Offerte

Contactmomenten vastleggen om de externe communicatie te verbeteren

Onder contactmomenten verstaan we alle vormen van contact met een (potentiële) klant. Denken aan telefonisch contact, mailcontact of face-to-face contact. ...
Read More

Uw organisatie uitbreiden of toch niet?

Of uw bedrijf nu snel groeit of langzaam, er komt een moment waarop u moet gaan bepalen of u gaat ...
Read More
Bezettingsgraad

Bezettingsgraad – De 5 meest gemaakte fouten

Met uw bezettingsgraad meet u de mate waarin uw locatie verhuurd wordt aan een betalende gast. Door de bezettingsgraad van ...
Read More

9 meest voorkomende interne miscommunicaties binnen catering

Tijdens de organisatie van een evenement zijn verschillende personen en afdelingen betrokken. Om een succesvol evenement te hosten, dienen zij ...
Read More

Marge van uw evenement – hoe krijgt u daar zicht op?

Ondernemers willen graag een winstgevend bedrijf runnen, daarvoor zijn positieve marges benodigd. Echter worstelen veel bedrijven met het behalen van ...
Read More
Gerechten

12 tips voor het bedenken van nieuwe gerechten

Als cateraar bent u continu bezig met het bedenken van nieuwe gerechten voor uw foodbook. Of het nu per seizoen, ...
Read More

Trends: verandering van spijs doet eten

Dankzij het internet is de wereld nog nooit zo dynamisch geweest als dat ze nu is. Trends komen en gaan ...
Read More

Automatiseren: wie gaat het systeem implementeren?

Automatiseren is een term die vaak wordt gebruikt om te refereren naar het gebruiken van software om het werk binnen ...
Read More

Personeelsverloop – Hoe verlaagt u dit?

Een hoog personeelsverloop heeft duidelijke voor- en nadelen. Nieuwe medewerkers brengen nieuwe ideeën en energie met zich mee, maar kosten ...
Read More
  • Page 2 of 10
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 10
  • →

Recente berichten

  • Tips om nog sneller uw materialen te picken
  • Klantervaringen beheren via meerdere kanalen
  • Sneller picklijsten maken door pakketten
  • 9 grootste missers van een implementatietraject
  • 24 KPI’s specifiek voor cateraars en evenementenlocaties

Categorieën

  • Administratie (8)
  • Algemeen (9)
  • Alle artikelen (88)
  • Allergenen (6)
  • Automatiseren (7)
  • Bezettingsgraad (3)
  • BTW (3)
  • Draaiboek (4)
  • Food Waste / Voedselverspilling (9)
  • Implementatie (8)
  • Interne communicatie (14)
  • Keuken (8)
  • Leverbetrouwbaarheid (1)
  • Marketing en Sales (6)
  • Nieuws (1)
  • Offertes (8)
  • Operationeel (10)
  • Trends (2)
  • Vacatures (1)
  • Voedingswaarden (4)
  • Voorraadbeheer (3)

Site Map

  • Home
  • Nieuws & Artikelen
  • Modules
  • Voordelen
  • Referenties
  • Database-toegang

Recente berichten

  • Tips om nog sneller uw materialen te picken
  • Klantervaringen beheren via meerdere kanalen
  • Sneller picklijsten maken door pakketten

Trotse partner van:

Contactgegevens:

Contact opnemen? Klik hier
KJ Software
Lage Landstraat 8
5462 GJ Veghel
0413 – 74 74 77

Privacy en voorwaarden

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring