Online klanten beschermen door uw website te certificeren Bedrijven die opereren binnen de catering- en evenementenbranche ontvangen niet alleen bezoekers op locatie, maar vaak ook online. Deze bezoekers dienen dezelfde service en veiligheid te ontvangen als... Algemeen 1 feb. 2016
Wet van Voedselinformatie De wet met betrekking tot voedselinformatie is onderdeel van de Europese Verordening 1169/2011 waar ook de allergenenwet onder valt. De verordening is op 13 december 2014 van kracht geworden en heeft ... Voedingswaarden 25 jan. 2016
Waar moet u op letten bij een allergenencontrole? Volgens de laatste Europese wetgeving, bent u als voedselaanbieder verplicht uw klanten te informeren over de aanwezigheid van 14 allergenen in uw producten. Meer over de allergenenwet en de verplicht... Allergenen 24 jan. 2016
Allergenen – Welke risico’s loop ik? Sinds 13 december 2014 zijn alle voedselaanbieders verplicht hun klanten te informeren over de aanwezigheid van allergenen in hun producten. Dat betekent dat u als cateraar of horeca ondernemer verpli... Allergenen 14 jan. 2016
Implementatie – Waar moet u rekening mee houden? Bedrijven dienen altijd bezig te zijn met ontwikkelen om relevant te blijven. De veranderingen die plaats vinden kunnen verschillen van wijzigen van een standaard procedure, tot een heel nieuw geautom... Implementatie 10 jan. 2016
Leverbetrouwbaarheid optimaliseren in 9 stappen Leverbetrouwbaarheid tijdens een evenement is erg belangrijk. Alles dient op het juiste moment, op de juiste locatie aanwezig te zijn. Het komt echter nog regelmatig voor dat er, met name kleine produ... Leverbetrouwbaarheid 3 jan. 2016
Verbeter in 6 stappen uw bezettingsgraad Heeft u een aantal locaties waarvan de bezetting achterblijft, maar kunt u niet ontdekken waarom deze ruimtes niet genoeg verhuurd worden? Dan kan het goed zijn om de bezettingsgraad in kaart te breng... Bezettingsgraad 3 dec. 2015
Food Waste – Factsheet Om u te informeren over de schaal waarop voedselverspilling voorkomt en de omvang van Food Waste wereldwijd, hebben wij enkele cijfers en weetjes voor u op een rijtje gezet. Een derde van de wereldwij... Food Waste / Voedselverspilling 22 nov. 2015
Food Waste reductie – 15 baanbrekende initiatieven Er is wereldwijd steeds meer bekend over voedselverspilling en de impact die dit heeft op onze samenleving en planeet. Wist u bijvoorbeeld dat we met slechts een kwart van het voedsel dat jaarlijks in... Food Waste / Voedselverspilling 20 nov. 2015
Bundelen van recepten – 6 tips Recepten bundelen is redelijk gemakkelijk en enorm tijdsbesparend voor uw productieproces. Het uitsplitsen naar sub-recepten en bundelen van de bereiding kan veel voordelen opleveren en uw keuken een ... Keuken 8 okt. 2015
Kostenbesparing in uw productiekeuken De productiekeuken is vaak één van de grootste kostenposten voor catering- en evenementenorganisaties. Iedere keuken heeft de doelstelling om de kosten te verlagen, maar in werkelijkheid blijkt dat ma... Keuken 30 aug. 2015
Recepturen bundelen voor een efficiënt productieproces Om de efficiëntie van uw productiekeuken te verhogen, is het belangrijk dat de chefs werken op het juiste competentieniveau en dubbele werkzaamheden worden geminimaliseerd. Een efficiënt productieproc... Keuken 30 aug. 2015