Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 4 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 12 jun. 2016
Nut en noodzaak van verandermanagement in de evenementensector De evenementenbranche is aan veranderingen onderhevig. In de laatste jaren hebben alle bedrijven in deze sector één of meerdere veranderingen meegemaakt. Door de crisis en de opkomst van het internet,... Implementatie 6 jun. 2016
De 10 plaatsen waar voedselverspilling plaatsvindt Voedselverspilling verminderen begint bij meten en weten waar de voedselverspilling plaatsvindt. Maar waar vindt die voedselverspilling dan eigenlijk plaats? Wat zijn plekken waar voedselverspilling v... Food Waste / Voedselverspilling 29 mei 2016
Bereik meer door samenwerking van Marketing en Verkoop! Marketing en verkoop delen dezelfde eindverantwoordelijkheid voor omzet, winst en het behalen van een groter marktaandeel. In andere woorden, meer opdrachten scoren voor het bedrijf. Maar toch blijkt ... Marketing en Sales 19 mei 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 3 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 12 mei 2016
Interne communicatie verbeteren – 6 aandachtspunten Het succes van een bedrijf is mede afhankelijk van de kwaliteit van de interne communicatie. Als dit proces niet goed verloopt, dan is de kans dat de opdracht vlekkeloos uitgevoerd wordt veel kleiner.... Interne communicatie 8 mei 2016
Serveren – wat is de juiste catering setup voor uw evenement? Tijdens de uitvoering van een evenement is de manier waarop het eten geserveerd wordt, net zo belangrijk als wat er gegeten wordt. De setup wordt bepaald door drie variabelen: de aard van het evenemen... Operationeel 1 mei 2016
Trends binnen catering & events – Hoe voert u ze uit? Er zijn veel trends binnen de catering en evenementenbranche. Maar wat zijn die trends? Wat houden ze in? En meest belangrijk, hoe kan ik ze toepassen binnen mijn bedrijf? Komen deze vragen bekend voo... Trends 24 apr. 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 2 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 11 apr. 2016
Verandering – Hoe neemt u uw medewerkers daarin mee? Implementeren is niet alleen een verandering aanbrengen in de situatie of een systeem; van oud naar nieuw. Het gaat hoofdzakelijk om het verkrijgen van betrokkenheid, draagvlak en motivatie onder uw m... Implementatie 17 mrt. 2016
Voorschotnota als schadeloosstelling kan berekend worden met 0% btw Wanneer u een voorschotnota verstuurt naar een klant, dient u hierover btw te belasten. U mag daarbij de btw-verdeling aanhouden zoals het evenement op dat moment ingevuld is. Meer over de btw-verreke... BTW 17 mrt. 2016
Voedingswaarden – Wat kiest u om bij te houden? Wanneer u als cateraar of evenementenlocatie voorverpakte producten verkoopt, bent u volgens de wet Voedselinformatie per 2016 verplicht bepaalde informatie duidelijk leesbaar op uw verpakkingen te ve... Voedingswaarden 17 mrt. 2016