Hoe gaat u om met wijzigingen? Het verbeteren van de interne communicatie is de sleutel tot succes. Of eigenlijk, één van de sleutels tot succes. Een van de tips om de interne communicatie te verbeteren is het inzetten van “sluitin... Interne communicatie 11 aug. 2016
Hoe gezond is uw bedrijf nu echt? Meer inzicht in uw bedrijfsgegevens Wanneer u de administratie van uw cateringbedrijf of evenementenlocatie goed op orde heeft en een duidelijk beeld heeft van uw bedrijfsgegevens, kunt u als ondernemer de juiste beslissingen nemen. Wan... Administratie 1 aug. 2016
No shows, een doorn in het oog Wanneer u evenementen organiseert, krijgt u te maken met no shows. Dit blijft één van de grootste frustraties van evenementmanagers. Naast dat het frustrerend is voor de organisatie en andere deelneme... Food Waste / Voedselverspilling 31 jul. 2016
Standaardprocedures implementeren – waarom mislukt het? Elk bedrijf krijgt of heeft te maken met standaardprocedures, of het nu een standaardprocedure omtrent een automatiseringssysteem is of niet. Om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen dient... Implementatie 24 jul. 2016
Wat is een salesfunnel en hoe gebruikt u het? De Nederlandse vertaling van het woord ‘funnel’ is ‘trechter’. Het begrip salesfunnel wordt binnen de afdelingen marketing en verkoop gebruikt om aan te geven welke fases van het verkoopproces bestaan... Marketing en Sales 17 jul. 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 5 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 16 jul. 2016
Eilandjescultuur en interne communicatie De interne communicatie beperkt zich vaak tot het volbrengen van de taken die binnen de eigen verantwoordelijkheid van een medewerker vallen. In veel bedrijven leidt dat tot een zogenaamde eilandjescu... Interne communicatie 4 jul. 2016
Tevredenheid van het personeel behouden ondanks een efficiëntere keuken Hoe efficiënter het keukenproces, hoe beter. Aangezien de kosten hiermee omlaag gaan en waste wordt verminderd. Maar hoe houdt u uw keukenpersoneel tevreden? Het is namelijk efficiënt om één persoon a... Keuken 22 jun. 2016
Waarom vis ook een seizoensproduct is Het is algemeen bekend welke groente wel en niet verkocht kunnen worden voor een evenement op een bepaalde datum, want ze zijn seizoensgebonden. Maar weten uw medewerkers dat vis ook een seizoensprodu... Keuken 17 jun. 2016
Bewaarplicht en digitale administratie – hoe zit dat ook alweer? Een digitale administratie is onmisbaar in het bedrijfsleven. Het is begrijpelijk dat een automatiseringssysteem zorgt voor een digitale administratie. Maar vergeet niet dat o.a. de webshop, het digit... Administratie 16 jun. 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 4 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 12 jun. 2016
Nut en noodzaak van verandermanagement in de evenementensector De evenementenbranche is aan veranderingen onderhevig. In de laatste jaren hebben alle bedrijven in deze sector één of meerdere veranderingen meegemaakt. Door de crisis en de opkomst van het internet,... Implementatie 6 jun. 2016