Wat is een salesfunnel en hoe gebruikt u het? De Nederlandse vertaling van het woord ‘funnel’ is ‘trechter’. Het begrip salesfunnel wordt binnen de afdelingen marketing en verkoop gebruikt om aan te geven welke fases van het verkoopproces bestaan... Marketing en Sales 17 jul. 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 5 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 16 jul. 2016
Eilandjescultuur en interne communicatie De interne communicatie beperkt zich vaak tot het volbrengen van de taken die binnen de eigen verantwoordelijkheid van een medewerker vallen. In veel bedrijven leidt dat tot een zogenaamde eilandjescu... Interne communicatie 4 jul. 2016
Tevredenheid van het personeel behouden ondanks een efficiëntere keuken Hoe efficiënter het keukenproces, hoe beter. Aangezien de kosten hiermee omlaag gaan en waste wordt verminderd. Maar hoe houdt u uw keukenpersoneel tevreden? Het is namelijk efficiënt om één persoon a... Keuken 22 jun. 2016
Waarom vis ook een seizoensproduct is Het is algemeen bekend welke groente wel en niet verkocht kunnen worden voor een evenement op een bepaalde datum, want ze zijn seizoensgebonden. Maar weten uw medewerkers dat vis ook een seizoensprodu... Keuken 17 jun. 2016
Bewaarplicht en digitale administratie – hoe zit dat ook alweer? Een digitale administratie is onmisbaar in het bedrijfsleven. Het is begrijpelijk dat een automatiseringssysteem zorgt voor een digitale administratie. Maar vergeet niet dat o.a. de webshop, het digit... Administratie 16 jun. 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 4 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 12 jun. 2016
Nut en noodzaak van verandermanagement in de evenementensector De evenementenbranche is aan veranderingen onderhevig. In de laatste jaren hebben alle bedrijven in deze sector één of meerdere veranderingen meegemaakt. Door de crisis en de opkomst van het internet,... Implementatie 6 jun. 2016
De 10 plaatsen waar voedselverspilling plaatsvindt Voedselverspilling verminderen begint bij meten en weten waar de voedselverspilling plaatsvindt. Maar waar vindt die voedselverspilling dan eigenlijk plaats? Wat zijn plekken waar voedselverspilling v... Food Waste / Voedselverspilling 29 mei 2016
Bereik meer door samenwerking van Marketing en Verkoop! Marketing en verkoop delen dezelfde eindverantwoordelijkheid voor omzet, winst en het behalen van een groter marktaandeel. In andere woorden, meer opdrachten scoren voor het bedrijf. Maar toch blijkt ... Marketing en Sales 19 mei 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 3 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 12 mei 2016
Interne communicatie verbeteren – 6 aandachtspunten Het succes van een bedrijf is mede afhankelijk van de kwaliteit van de interne communicatie. Als dit proces niet goed verloopt, dan is de kans dat de opdracht vlekkeloos uitgevoerd wordt veel kleiner.... Interne communicatie 8 mei 2016