Online verkoopkanalen – welke kunt u als cateraar inzetten op uw website? E-commerce is hot! In Nederland stijgt het aantal producten dat wij via het internet bestellen. De catering- en evenementenwereld maakt ook steeds meer gebruik van webshops. Maar is een webshop wel in... Automatiseren Marketing en Sales 8 nov. 2016
Job-hopping: wat betekent dit voor uw organisatie? Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden: vraag en aanbod van de arbeidsmarkt en het verloop van medewerkers binnen organisaties. Sinds de economie weer aantrekt, stijgt de vraag op de arbeidsmarkt w... Algemeen 30 okt. 2016
Offreren van een evenement – waar moet u rekening mee houden? Wanneer u de begroting van een evenement opstelt, om deze te kunnen communiceren naar de klant, vraagt u zich vast wel eens de volgende dingen af: is dit wel de juiste prijs? Is alles wel duidelijk vo... Offertes 20 okt. 2016
Automatiseren: “Waar moet ik beginnen?” De knoop is doorgehakt: u heeft besloten om uw bedrijfsprocessen te gaan automatiseren. De voordelen voor uw bedrijf heeft u in kaart gebracht, door onder andere antwoord te geven op de volgende vraag... Automatiseren 16 okt. 2016
7 tips voor het beheren van uw voorraad en magazijn Als cateraar of evenementenlocatie is voorraadbeheer niet uw core business, maar het is wel een cruciaal knooppunt in het bedrijfsproces. Toen u het magazijn ging inrichten had u een hele andere voorr... Voorraadbeheer 9 okt. 2016
Voedselinformatie verzamelen – hoe moet ik dat doen? Door de nieuwe Allergenenwet bent u verplicht om de allergeneninformatie van uw producten en gerechten vast te leggen en duidelijk naar uw klanten te communiceren. Daarnaast kiezen bedrijven ervoor om... Keuken Voedingswaarden 2 okt. 2016
Waarom een operationeel medewerker betrokken moet zijn tijdens het offertetraject De stroom van informatie tussen de afdelingen sales en operatie, met betrekking tot evenementen, is meestal eenrichtingsverkeer. De sales medewerkers maken een voorstel n.a.v. hun communicatie met de ... Interne communicatie Operationeel 26 sep. 2016
Wanneer moet u beginnen met automatiseren? Automatiseren is een term die vaak wordt gebruikt om te refereren naar het gebruik van software met als doel het werk binnen een bedrijf efficiënter te maken. Maar vaak is er toch wat onduidelijkheid ... Automatiseren 13 sep. 2016
Voedseloverschot van evenementen – wat doet u ermee? Voedselverspilling is een groot probleem in onze samenleving. De horeca is hier ook mede verantwoordelijk voor. De beste oplossing is om het voedseloverschot van tevoren al te beperken. Maar als het v... Food Waste / Voedselverspilling 6 sep. 2016
Efficiënter productieproces door simpelere recepten Iedereen droomt van een efficiënter productieproces; het management i.v.m. lagere kosten, het personeel i.v.m. minder stress en de klanten omdat er meer energie overblijft voor kwaliteit. Hoe kunt u z... Keuken 29 aug. 2016
Hoe berekent u de voedingswaarden van een gerecht? Als cateraar of evenementenlocatie bent u vooralsnog niet verplicht om de voedingswaarden van uw gerechten bij te houden. Maar indien u wel kiest om ze bij te houden, dan moeten ze ook berekend worden... Voedingswaarden 22 aug. 2016
Automatiseren; wat, waarom en hoe? Automatiseren is een term die vaak wordt gebruikt om te refereren naar het gebruiken van software om het werk binnen een bedrijf efficiënter te maken. Maar vaak is er toch wat onduidelijkheid over wat... Automatiseren 14 aug. 2016