9 meest voorkomende interne miscommunicaties binnen catering Tijdens de organisatie van een evenement zijn verschillende personen en afdelingen betrokken. Om een succesvol evenement te hosten, dienen zij allemaal samen te werken. Daarbij is een goede interne co... Interne communicatie 16 mrt. 2023
5 tips om nog sneller uw materialen te picken Bij het runnen van een cateringbedrijf is het efficiënt beheren van het magazijn van groot belang. Een georganiseerd en goed beheerd magazijn kan je helpen om sneller en efficiënter materialen te vind... Algemeen Draaiboek Operationeel 12 mrt. 2023
9 grootste missers van een implementatietraject Het kiezen van de juiste softwareoplossing voor jouw bedrijf hoeft niet alleen gebaseerd te zijn op de functionaliteiten van het pakket. Het implementatietraject rondom het systeem heeft net zoveel, o... Automatiseren Implementatie 1 mrt. 2023
Marge van jouw evenement – hoe krijg je daar zicht op? Ondernemers willen graag een winstgevend bedrijf runnen, daarvoor zijn positieve marges benodigd. Echter worstelen veel bedrijven met het behalen van positieve marges op evenementen. Bedenk eens een a... Administratie Marketing en Sales 28 feb. 2023
12 tips voor het bedenken van nieuwe gerechten Als cateraar ben je continu bezig met het bedenken van nieuwe gerechten voor jouw foodbook. Of het nu per seizoen, per maand of per evenement gebeurt; het is cruciaal om nieuwe items toe te voegen om ... Keuken 19 feb. 2023
Trends: verandering van spijs doet eten Dankzij het internet is de wereld nog nooit zo dynamisch geweest als dat ze nu is. Trends komen en gaan en alles om ons heen verandert continu, zo ook binnen de cateringwereld. Voor jou als ondernemer... Algemeen Trends 5 feb. 2023
Automatiseren: wie gaat het systeem implementeren? Automatiseren is een term die vaak wordt gebruikt om te refereren naar het gebruiken van software om het werk binnen een bedrijf efficiënter te maken. Helaas komt het vaak voor dat de gewenste efficië... Automatiseren 17 jan. 2023
Personeelsverloop – Hoe verlaag je dit? Een hoog personeelsverloop heeft duidelijke voor- en nadelen. Nieuwe medewerkers brengen nieuwe ideeën en energie met zich mee, maar kosten veel tijd om in te werken. Heb je weleens nagedacht over het... Operationeel 19 dec. 2022
Klantervaringen beheren via meerdere kanalen De ervaringen van je klanten vinden niet alleen plaats op het moment van het evenement of de levering van een bestelling. De ervaring van de klant bestaat uit alle interacties tussen jou en je klant, ... Algemeen Draaiboek Operationeel 4 dec. 2022
Weet jij hoeveel rendement je als cateraar per evenement maakt? Slimmer werken met EasyParty Alles begint met inzicht, dat zal je niet verrassen. Alleen hoe krijg je dat? Je hebt als cateraar met veel facetten te maken: ingrediënten, recepten, inkoopprijzen, marge... Interne communicatie 20 nov. 2022
Verantwoordelijkheid zorgt voor efficiëntere Interne Communicatie Verantwoordelijkheid zorgt voor efficiëntere Interne Communicatie Efficiënte interne communicatie valt en staat met hoe medewerkers de verantwoordelijkheid voor taken op zich nemen. Indien jouw medewe... Interne communicatie 3 nov. 2022
24 KPI’s specifiek voor cateraars en evenementenlocaties 24 KPI’s specifiek voor cateraars en evenementenlocaties Als bedrijf met een commercieel doel wil je meer omzet realiseren zodat je: Meer kunt investeren in jouw bedrijf; Jouw personeel beter kunt bel... Administratie Algemeen 28 aug. 2022