EasyParty Catering & Event Management Software Navigation
  • Nieuws & Artikelen
    • Allergenen
    • Administratie
    • Automatiseren
    • Bezettingsgraad
    • BTW
    • Draaiboek
    • Food Waste
    • Implementatie
    • Interne communicatie
    • Keuken
    • Leverbetrouwbaarheid
    • Marketing en Sales
    • Offerte
    • Operatie
    • Trends
    • Voedingswaarden
    • Voorraadbeheer
  • Modules
    • CRM
    • Documenten
    • Administratiemodule
    • Evenementplanning
    • Keuken
    • Magazijn
    • Planning
    • Portaal
    • Webshop
  • Tarieven
  • Referenties
  • Voordelen
  • Demo
  • Vacatures
  • Contact
  • Support
    • Hulp op afstand
    • Database toegang
  • Search
  • Nieuws & Artikelen
    • Allergenen
    • Administratie
    • Automatiseren
    • Bezettingsgraad
    • BTW
    • Draaiboek
    • Food Waste
    • Implementatie
    • Interne communicatie
    • Keuken
    • Leverbetrouwbaarheid
    • Marketing en Sales
    • Offerte
    • Operatie
    • Trends
    • Voedingswaarden
    • Voorraadbeheer
  • Modules
    • CRM
    • Documenten
    • Administratiemodule
    • Evenementplanning
    • Keuken
    • Magazijn
    • Planning
    • Portaal
    • Webshop
  • Tarieven
  • Referenties
  • Voordelen
  • Demo
  • Vacatures
  • Contact
  • Support
    • Hulp op afstand
    • Database toegang
  • Search
Home Trends

Trends

Elk jaar komen er steeds nieuwe “trends” binnen de catering- en evenementenwereld. Maar wat zijn nou de echte trends die lang blijven? En beter nog, wat houden ze in? Maar meest belangrijk is, hoe kunnen ze toegepast worden binnen een bedrijf? Lees in onze artikelen voor de antwoorden op deze vragen.

Meest recente artikelen

Trends: verandering van spijs doet eten

6 februari 2017

Trends binnen catering & events – Hoe voert u ze uit?

25 april 2016

Meest recente berichten

  • Tips om nog sneller uw materialen te picken
  • Klantervaringen beheren via meerdere kanalen
  • Sneller picklijsten maken door pakketten
  • 9 grootste missers van een implementatietraject
  • 24 KPI’s specifiek voor cateraars en evenementenlocaties

Categorieën

  • Administratie (8)
  • Algemeen (9)
  • Alle artikelen (88)
  • Allergenen (6)
  • Automatiseren (7)
  • Bezettingsgraad (3)
  • BTW (3)
  • Draaiboek (4)
  • Food Waste / Voedselverspilling (9)
  • Implementatie (8)
  • Interne communicatie (14)
  • Keuken (8)
  • Leverbetrouwbaarheid (1)
  • Marketing en Sales (6)
  • Nieuws (1)
  • Offertes (8)
  • Operationeel (10)
  • Trends (2)
  • Vacatures (1)
  • Voedingswaarden (4)
  • Voorraadbeheer (3)

Site Map

  • Home
  • Nieuws & Artikelen
  • Modules
  • Voordelen
  • Referenties
  • Contact
  • Database-toegang

Meest recente berichten

  • Tips om nog sneller uw materialen te picken
  • Klantervaringen beheren via meerdere kanalen
  • Sneller picklijsten maken door pakketten

Contactgegevens:

KJ Software

Lage Landstraat 8
5462 GJ Veghel
0413 – 74 74 77

Privacy en voorwaarden

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring