Keuken

Het is een veelgevreesde en tijdrovende klus: het invoeren van gerechten, ingrediënten, bereidingshandelingen en kostprijzen. En dat elke keer opnieuw. EasyParty rekent hiermee af en koppelt ingrediënten en prijzen aan gerechten, zodat het programma u automatisch voorziet van een omzetspecificatie en leveranciersorder. Geen overbodige retourtjes groothandel, uren data-invoer en spoedbestellingen meer.

De EasyParty-keukenmodule levert return on investment; de functie betaalt zich binnen no-time terug. De keukenmodule biedt ongekend veel mogelijkheden om het inplannen, bereiden, inkopen en leveren van specifieke gerechten en ingrediënten zo eenvoudig en optimaal mogelijk te laten verlopen. U kunt leveranciers koppelen aan ingrediënten, allergenen invoeren per ingrediënt en zelfs een kostenplaatje opvragen per gerecht. Daardoor heeft u snel een duidelijke kijk op het uiteindelijke rendement van een keukenorder.

Overzicht van functies binnen Receptenbeheer

[/cs_text]

Voordelen voor uw organisatie


  • Tijdig en snel uw bestellingen plaatsen

    EasyParty houdt rekening met de datum van de geplande evenementen en de leveringsdagen van uw leveranciers. Hierdoor kunt u uw bestelling op tijd plaatsen en op de juiste datum laten bezorgen.

  • Complete informatie over allergenen in gerechten

    U kunt met EasyParty alle allergenen tot op ingrediëntniveau invoeren. Op deze manier krijgt u meer overzicht in de allergenen per recept en heeft u de juiste informatie direct bij de hand.

  • Automatisch samenstellen van bereidingslijsten

    U genereert met EasyParty eenvoudig een bereidingslijst op basis van al uw recepten. Deze zijn gemakkelijk terug te vinden en eventueel te wijzigen. Dit bespaart u tijd en het vergemakkelijkt de communicatie. Ook hoeft u maar één keer een wijziging in uw evenement aan te brengen om alle documenten en planningen aan te passen.

[/cs_column][/cs_row][/cs_section]

Deel dit bericht

[/cs_content]