Keuken

Het is een veelgevreesde en tijdrovende klus: het invoeren van gerechten, ingrediënten, bereidingshandelingen en kostprijzen. En dat elke keer opnieuw. EasyParty rekent hiermee af en koppelt ingrediënten en prijzen aan gerechten, zodat het programma u automatisch voorziet van een omzetspecificatie en leveranciersorder. Geen overbodige retourtjes groothandel, uren data-invoer en spoedbestellingen meer.

De EasyParty-keukenmodule levert return on investment; de functie betaalt zich binnen no-time terug. De keukenmodule biedt ongekend veel mogelijkheden om het inplannen, bereiden, inkopen en leveren van specifieke gerechten en ingrediënten zo eenvoudig en optimaal mogelijk te laten verlopen. U kunt leveranciers koppelen aan ingrediënten, allergenen invoeren per ingrediënt en zelfs een kostenplaatje opvragen per gerecht. Daardoor heeft u snel een duidelijke kijk op het uiteindelijke rendement van een keukenorder.

Overzicht van functies binnen Receptenbeheer


Voordelen voor uw organisatie


  • Tijdig en snel uw bestellingen plaatsen

    EasyParty houdt rekening met de datum van de geplande evenementen en de leveringsdagen van uw leveranciers. Hierdoor kunt u uw bestelling op tijd plaatsen en op de juiste datum laten bezorgen.

  • Complete informatie over allergenen in gerechten

    U kunt met EasyParty alle allergenen tot op ingrediëntniveau invoeren. Op deze manier krijgt u meer overzicht in de allergenen per recept en heeft u de juiste informatie direct bij de hand.

  • Automatisch samenstellen van bereidingslijsten

    U genereert met EasyParty eenvoudig een bereidingslijst op basis van al uw recepten. Deze zijn gemakkelijk terug te vinden en eventueel te wijzigen. Dit bespaart u tijd en het vergemakkelijkt de communicatie. Ook hoeft u maar één keer een wijziging in uw evenement aan te brengen om alle documenten en planningen aan te passen.

Deel dit bericht

Meer weten over wat EasyParty voor uw bedrijf kan betekenen?

Maak snel een geheel vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij u langs!

Neem direct contact op