Evenementplanning

Zowel voor grote als voor kleine bedrijven is de EasyParty-Evenementplanning een belangrijke en onmisbare automatiseringsslag. De software genereert automatisch offertes, culinaire lijsten en rendementoverzichten met één klik op de knop. Bovendien bevat de evenementplanning een relatiebeheersysteem en een eenvoudige en professionele voorraadbeheerfunctie.

De evenementplanning is het belangrijkste onderdeel van EasyParty, ongeacht de grootte van uw organisatie. U kunt hierin onder andere culinaire gerechten, decoratiestukken en evenementlocaties invoeren, zodat u kunt inplannen welke gerechten in welke zaal geserveerd worden, op welke tijdstippen en tegen welke verkoopprijs. Wanneer u ook de kostprijs per gerecht en het aantal evenementbezoekers invoert, zorgt EasyParty automatisch voor een uitgebreide culinaire lijst waarop bereidingstijden en winstmarge staan aangegeven. Afgeleid daarvan biedt het programma u de mogelijkheid een eenvoudige offerte uit te draaien.

Overzicht van functies in het evenementenoverzicht

Beweeg met uw muis over de nummers in het onderstaande schermoverzicht om meer uitleg te zien


Voordelen voor uw organisatie


  • Meer inzicht in het rendement van uw evenement

    EasyParty geeft per evenementonderdeel overzichtelijk weer wat de kosten en opbrengsten zijn. U krijgt direct inzicht in de rendementen waardoor u signaleert of prijs- of organisatiewijzigingen noodzakelijk zijn.

  • Informatie overzichtelijker in één systeem

    Alle informatie is centraal opgeslagen in één systeem. Uw klantgegevens, orders, voorraad, zalenplanning, recepten en facturen vindt u eenvoudig terug in EasyParty.

  • Effectiever en efficiënter plannen

    U kunt met EasyParty veel sneller een goede planning maken dan met Excel, het planbord of papier. Bovendien wordt u begeleid bij zowel de keukenplanning als de evenementplanning en heeft u direct inzicht in de knelpunten.

Deel dit bericht

Meer weten over wat EasyParty voor uw bedrijf kan betekenen?

Maak snel een geheel vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij u langs!

Neem direct contact op