Tevredenheid van het personeel behouden ondanks een efficiëntere keuken Hoe efficiënter het keukenproces, hoe beter. Aangezien de kosten hiermee omlaag gaan en waste wordt verminderd. Maar hoe houdt u uw keukenpersoneel tevreden? Het is namelijk efficiënt om één persoon a... Keuken 22 jun. 2016
Waarom vis ook een seizoensproduct is Het is algemeen bekend welke groente wel en niet verkocht kunnen worden voor een evenement op een bepaalde datum, want ze zijn seizoensgebonden. Maar weten uw medewerkers dat vis ook een seizoensprodu... Keuken 17 jun. 2016
Bewaarplicht en digitale administratie – hoe zit dat ook alweer? Een digitale administratie is onmisbaar in het bedrijfsleven. Het is begrijpelijk dat een automatiseringssysteem zorgt voor een digitale administratie. Maar vergeet niet dat o.a. de webshop, het digit... Administratie 16 jun. 2016
Offertes sneller opmaken en versturen – Tip 4 De kern van elke catering- en evenementenlocatie is het scoren van opdrachten. Zonder nieuwe opdrachten kunnen de andere afdelingen van het bedrijf niet blijven bestaan. Dus hoe zorgt u ervoor dat u d... Offertes 12 jun. 2016
Nut en noodzaak van verandermanagement in de evenementensector De evenementenbranche is aan veranderingen onderhevig. In de laatste jaren hebben alle bedrijven in deze sector één of meerdere veranderingen meegemaakt. Door de crisis en de opkomst van het internet,... Implementatie 6 jun. 2016