EasyParty bestaat uit diverse modules, waarmee we optimale aansluiting kunnen bieden voor zowel kleine als grote organisaties. Het pakket kan altijd meegroeien met uw organisatie als dat nodig is.

Voor ieder bedrijf de juiste versie & dezelfde eerlijke prijs.


EasyParty bestaat uit een groot aantal hoofd- en submodules. Op basis van de door u gewenste samenstelling kunnen wij uw gewenste softwarepakket configureren. Er zijn tal van mogelijkheden en uitbreidingen verkrijgbaar u bepaalt uiteindelijk zelf welke modules u wel of niet nodig heeft.

Hoe zit het precies met de kosten van EasyParty?

Het simpele antwoord: de maandelijkse licentie is 0,02% van je jaaromzet, met een minimum van € 150,- per maand ongeacht welke modules of aantal gebruikers.
Jaja, je leest het goed… de maandelijkse kosten zijn; twee honderdste procent of twee tienduizendste van je jaaromzet.

Rekenvoorbeeld:

Bij een jaaromzet van € 2.000.000 betaal je een maandelijkse licentie van €400,-

€ 2.000.000 * 0.02%

Maar let op: dit is nog niet het hele verhaal.

Naast je maandelijkse licentie betaal je eenmalig per gewenste module de werkelijke training, installatie en implementatiekosten.

Meer weten?

Lees meer over Easyparty en de modules

Bekijk de modules van EasyParty
 

Meld u aan voor de nieuwsbrief:

Wilt u het laatste nieuws rondom EasyParty ontvangen en op de hoogte gehouden worden van alle artikelen die op onze website worden geplaatst? Voer hiernaast uw gegevens in en u wordt altijd op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en onze artikelen

Inschrijven: