Portaal

Alles online. Zowel intern als extern. Een internetportaal is vooral voor grotere organisaties onmisbaar. U kunt intern communiceren met zowel het management als met het uitvoerend personeel. Op uw portal is ruimte voor onder andere nieuws, telefoonlijsten en de planning voor uw medewerkers. Het portaal is een verlengstuk van de module planning.

Voordelen voor uw organisatie


  • Online uren bekijken

    EasyParty stelt uw medewerkers in staat om de gewerkte uren online te bekijken. Op deze manier zien ze direct wanneer en waar ze gewerkt hebben. Ook kunnen ze de planning bekijken voor de komende weken.

  • Goede interne communicatie

    Uw medewerkers krijgen toegang tot het laatste nieuws over uw organisatie. Op deze manier is uw personeel altijd op de hoogte en wordt de betrokkenheid verhoogd.

  • Altijd actuele roosters voor uw medewerkers

    Uw medewerkers krijgen de mogelijkheid om online hun actuele rooster te bekijken. U hoeft ze dus niet meer te printen en uw medewerkers zijn sneller op de hoogte. Ook ziekmeldingen en vakantieaanvragen kunnen via kwaliteitsformulieren worden ingediend. Dit bespaart veel tijd en het verbetert de interne communicatie.

Deel dit bericht