Planning

In het personeelsbeheer geeft u al uw medewerkers een status, salarisschaal en uurtarief. Door culinaire bonnen en non-foodlijsten aan het personeelssysteem te koppelen hoeft u niet meer te hoofdrekenen hoeveel uren en mensen een evenement vereist. Zo kunt u personeelsleden tijdig inplannen en indien nodig extern inhuren. Maakt u gebruik van een EasyParty-portaal? Dan kan uw personeel zelf online haar beschikbaarheid doorgeven en loonstrookjes downloaden.

Hoeveel keukenpersoneel is nodig voor het bereiden van een aantal gerechten? Hoeveel medewerkers in de bediening moet u inplannen op een evenement? Hoeveel mensen zijn nodig voor aankleding en inrichting van de evenementlocatie? Het plansysteem van EasyParty koppelt personeel aan gerechten, aan materialen, aan het draaiboek, enzovoorts. Komt u personeel tekort over drie weken? Dan geeft het plansysteem nu alvast aan hoeveel mensen u extern moet inhuren.

Voordelen voor uw organisatie


  • Inzicht in competenties en kosten van medewerkers

    Met EasyParty zet u competentiegestuurd uw medewerkers aan het werk. U voorkomt daarmee dat uw dure koks aan het einde van een evenement alles opruimen en uw goedkope krachten al naar huis zijn gegaan. Dit bespaart u veel kosten en vergemakkelijkt het aansturen van uw personeel.

  • Altijd inzicht in de personeelsplanning

    Met EasyParty krijgt u inzicht in de personeelsbehoefte en de beschikbaarheid van uw medewerkers. Het voorkomt onder andere dubbel ingeplande medewerkers.

  • Inzicht in de urenregistratie voor uw medewerkers

    Met EasyParty hebben uw medewerkers direct inzicht in hun gewerkte uren en de uren die ze nog moeten maken. Ook de personeelskosten zijn op deze manier direct inzichtelijk voor u.Zowel voor grote als voor kleine bedrijven is de EasyParty-Evenementplanning een belangrijke en onmisbare automatiseringsslag. De software genereert automatisch offertes, culinaire lijsten en rendementoverzichten met één klik op de knop. Bovendien bevat de evenementplanning een relatiebeheersysteem en een eenvoudige en professionele voorraadbeheerfunctie.

Deel dit bericht