Documenten

Als waardevolle aanvulling op de evenementplanning kunt u kiezen voor de documentenmodule. Deze aanvulling voorziet u namelijk van professionelere offertes. Er wordt een basisformat opgesteld waarin uw huisstijl, persoonlijke teksten en afbeeldingen geheel naar wens worden verwerkt. Daarnaast biedt de module een draaiboekfunctie die automatisch alle ingevoerde evenementgegevens verwerkt tot een overzichtelijk draaiboek met alle belangrijke aspecten erin opgenomen. Van chaos naar structuur, zonder uw hoofd erover te breken.

Maakt u gebruik van de evenementplanning en hecht u waarde aan professionele offertes? Dan heeft u veel voordeel van de EasyParty documentenmodule. In tegenstelling tot de offertes in het basispakket biedt deze module namelijk oneindig veel mogelijkheden om offertes geheel naar wens en smaak te ‘customizen’. U kunt afbeeldingen inladen, uw huisstijl toevoegen, enzovoorts.

Overzicht van functies van de offertes

Beweeg met uw muis over de nummers in het onderstaande schermoverzicht om meer uitleg te zien


Voordelen voor uw organisatie


  • Snel en eenvoudig professionele offertes versturen

    Een compleet gepersonaliseerde offerte maken? Dat kan, wij zorgen dat uw sjabloon gekoppeld wordt aan EasyParty. U bepaalt de layout en opmaak van de offerte.

  • Draaiboeken in een handomdraai

    In het draaiboek van EasyParty kunnen uw medewerkers alle informatie over een evenement snel en eenvoudig vinden. Uw eventmanager wordt niet meer overspoeld met vragen over het evenement.


  • De juiste documenten van uw relaties direct bij de hand

    Door de gewenste documenten (bijvoorbeeld bevestigingen van offertes) te koppelen aan het dossier van uw relaties, heeft u de benodigde informatie altijd bij de hand.


[/cs_column]