CRM

Aan het Customer Relationship Management (CRM-)systeem kunt u de gegevens van bestaande en potentiële klanten toevoegen. Diverse exports en overzichten gegeven u vervolgens direct inzicht in de status, omzetten en potentie van uw klanten.

U heeft altijd alle contactgegevens van uw relaties bij de hand. Bovendien ziet u dankzij een actieplan in één oogopslag welke acties per relatie zijn ondernomen of nog moeten worden ondernomen. Gaandeweg kunt u (potentiële) klanten een bepaalde status toekennen, bijvoorbeeld op basis van het aantal opdrachten of omzet.

Overzicht van functies van het CRM

Beweeg met uw muis over de nummers in het onderstaande schermoverzicht om meer uitleg te zien


[/vc_column][/vc_row]

Voordelen voor uw organisatie


  • Meer inzicht in contactmomenten

    U heeft de mogelijkheid om alle contactmomenten vast te leggen in EasyParty. U kunt precies zien wanneer u contact heeft gehad met de (potentiële) klant en welke acties daaruit voortkomen.

  • Meer inzicht in de kosten en opbrengsten van marketingacties

    De resultaten van uw marketingacties brengt EasyParty voor u in kaart. Door de kosten daaraan te koppelen, heeft u direct inzicht in het rendement.

  • Meer overzicht in de resultaten van uw verkoopinspanningen

    Een salesfunnel is waardevol om meer inzicht te verkrijgen in de verkoopinspanningen, resultaten en het rendement van een marketingactie. Op basis van deze factoren kunt u analyseren in welke fases van het proces verbeteringen moeten worden doorgevoerd en welke inspanningen gedaan moeten worden om van een potentiële klant een klant te maken.

Deel dit bericht

Meer weten over wat EasyParty voor uw bedrijf kan betekenen?

Maak snel een geheel vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij u langs!

Neem direct contact op