Administratiemodule

De administratiemodule bestaat uit een overzicht van uw inkomende en uitgaande geldstromen. Welke facturen moet u nog betalen? Welke openstaande posten moet u nog ontvangen? Van welke facturen is een bepaald bedrag aanbetaald? EasyParty is ten gunste van uw administratie probleemloos te koppelen aan financiële software.

Iedere productgroep krijgt de juiste grootboekrekening toegewezen, bij het toevoegen van onderdelen aan een evenement wordt automatisch de juiste omzet berekend. Nadat het evenement definitief is, staat de factuur al voor u klaar. Overtypen vergroot de kans op fouten en is zeer arbeidsintensief. Met EasyParty behoort het overtypen van facturen dan ook tot het verleden. Digitaal of analoog versturen? Dit kan beide met de facturatiemodule.

Overzicht van functies in de module administratie

Beweeg met uw muis over de nummers in het onderstaande schermoverzicht om meer uitleg te zien


Voordelen voor uw organisatie


  • Beter overzicht van uw budget

    EasyParty houdt het budget van uw zaal bij zodat u iedere maand de omzetgegevens kunt exporteren. Op deze manier krijgt u meer inzicht in de omzet per zaal of locatie voor een bepaalde periode.

  • Automatisch factureren

    U hoeft nooit meer handmatig te factureren: EasyParty genereert automatisch de juiste facturen op basis van de invulling van een evenement.

  • Koppeling met uw boekhoudpakket

    Met EasyParty exporteert u uw facturen gemakkelijk naar uw boekhoudpakket. Op deze manier hoeft u ze niet meer over te typen in een ander systeem.

Deel dit bericht

Meer weten over wat EasyParty voor uw bedrijf kan betekenen?

Maak snel een geheel vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij u langs!

Neem direct contact op